ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε παίκτες, είμαστε affiliates, είμαστε ελεύθεροι πολίτες που δεν διεκδικούμε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από μια ελεύθερη αγορά στο διαδικτυακό στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Μια ελεύθερη αγορά, και όχι μια ασύδοτη… ελεύθερη μπανανία, με λογική φορολογία σε εταιρίες που παρέχουν τις υπηρεσίες τους, μια ελεύθερη αγορά και όχι ένα μονοπώλιο εν έτη 2012, σε μια Ευρωπαϊκή χώρα.

Επιθυμούμε ρύθμιση της online αγοράς κατά τρόπο που θα επιτρέπει:

  • Στα δημόσια ταμεία να λάβουν ένα σημαντικό ετήσιο έσοδο (που πιθανότατα θα ξεπερνά από το πρώτο έτος τα 100 εκ. ευρώ)
  • Στους καταναλωτές-παίκτες να έχουν το δικαίωμα της επιλογής,  σε μια ορθά ρυθμισμένη αγορά, και όχι να αισθάνονται περικυκλωμένοι από ένα μονοπωλιακό τείχος.
  • Στους καταναλωτές-παίκτες να ελέγχουν τις εταιρίες, και στις εταιρίες, με προηγμένα τεχνολογικά μέσα, να ελέγχουν τους παίκτες.
  • Την πρόληψη ή την αποφυγή απάτης και ξεπλύματος χρημάτων.
  • Στις εταιρίες τη δυνατότητα να επενδύσουν στην Ελλάδα, να προσλάβουν Έλληνες εργαζόμενους (κάθε νόμιμη εταιρία χρειάζεται περί τους 50 full-time εργαζόμενους, σε διάφορες θέσεις, από εξυπηρέτηση πελατών, ως traders, marketing, διοικητικά συμβούλια), να κινηθούν ελεύθερες επιχειρηματικά.
  • Στα Μ.Μ.Ε. έντυπα, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά, διαδικτυακά, σε ιστοσελίδες, σε blogs να ζήσουν ανεξάρτητα.

Απορρίπτουμε την προπαγάνδα. Αρνούμαστε τα υβρεολόγια. Εναντιωνόμαστε στο χρηματισμό.  Δεν προπαγανδίζουμε, δεν υβρίζουμε, δεν υπηρετούμε συμφέρνοντα.

Τίποτε από αυτά δεν θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα, το να είμαστε ελεύθεροι να παίξουμε διαδικτυακά, σε μια ορθά ρυθμισμένη αγορά.

Στηρίξτε μας, διαδώστε μας!

Σχολιάστε...